101 بازدید دانلود ویدئو
اشتراک گذاری

آموزش درست کردن “بیسکویت اناری” برای شب یلدا

همانطور که تو کلیپ مشخصه کار راحتی هست و شیک و کاربردی مخصوصا برای جشن یلدا تو مدرسه ی بچه ها ایده ی زیبایی هست .

نکات کوچیکی داره که باید رعایت کنید .

ابتدا همه ی مواد تزیین رو آماده کنید و کنار دستتون باشه چون باید سریع کار کنید تا شکلات روی بیسکویت نبسته باید تزیینات روی شکلات بچسبانید . انارها را روی دستمال پهن کنید که آب اضافه اش گرفته بشه . انار موقع چسباندن روی شکلات باید خشک باشه تا قشنگ بچسبه و نیفته .
کاسه های حلوا تو لوازم قنادی موجود هست . دقت کنید دو نمونه کاسه داریم یکی کاسه ی تارت یکی کاسه ی حلوا .
کاسه ی حلوا نازکتره و نازک برای این کار مناسبتر هست . از کارد اَره ای برای برش کاسه ها استفاده کنید کارد را به صورت رفت و برگشت روی کاسه ببرید تا کاسه بدون شکستگی برش بخوره .
اندازه ی بیسکویت را در نظر بگیرید .
بیسکویت باید از کاسه بزرگتر باشه تا بتونید روی بیسکویت زیباتر کار کنید .
یک سوم از کاسه را برش بزنید .
شکلات را بدون اضافه کردن روغن آب کنید چون مواد باید محکم به شکلات بچسبه اگر روغنی باشه تو دمای محیط شکلات سریع آب میشه .

بیسکویت ساقه طلایی را تو شکلات فرو بردم و کمی تکونش دادم تا شکلات روی بیسکویت یکدست پخش بشه .

کاسه ی حلوا را سریع چسباندم و انار و و بقیه ی تزیینات رو قبل از بستن شکلات باید سریع بچسبانید اگر سرعت عمل نداشتید روی کار کمی شکلات مذاب بذارید و تزیینات را بچسبانید . پایین کاسه ها را با مقداری پودر نقره ای رنگ کردم .

همانطور که تو کلیپ دیدیداون خلالهای سبز رنگ هم مغز زردآلو بود .
والا رفتم خلال پسته بخرم از قیمتش مغزم داغ کرد . جالبه کشوری که محصولش پسته هست باید اینهمه گران قیمت باشه تو خشکبار چشمم افتاد با مغز زردآلو ۲۰۰ گرم خریدم ۳ هزار تومن
مقداری از مغز زردآلو رو تو آب جوش انداختم و پوست گرفتم و با رنگ خوراکی رنگش کردم .
خلال رنگ شده بهتره که فریز بشه .از پارسال هم ایده های قشنگی دارم برای شب یلدا

ویدئوهای مرتبط:

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.